Facilitator: Toerismetoepassing plannen van groepsbezoeken


Toerismetoepassing: vereenvoudigt het plannen van groepsbezoeken

Onze unieke en zelf ontworpen online toepassing stelt u in staat om op een eenvoudige manier

  • groepsbezoeken in te geven,
  • activiteiten te plannen,
  • online aanvragen te verwerken,
  • zelfs om overzichtlijsten op te stellen.

Daarnaast verbetert u tevens de dienstverlening naar de burger toe. Deze zal, vanop eender welke PC met internetverbinding, via de website immers in staat zijn de beschikbaarheid om reservaties in te voeren en de status te raadplegen.

Werking

De informatie omtrent de status van een groepsbezoek is 24u/24u beschikbaar voor de inwoner. Via een formulier op de website vraagt men een reservatie aan. Vanuit het reservatiesysteem kan de beheerder de aanvraag al dan niet goedkeuren en de aanvrager op de hoogte brengen.
Een andere mogelijkheid is dat de aanvrager de gemeente rechtstreeks contacteert. In dat geval wordt de aanvraag door de beheerder direct in het systeem ingevoerd.

De toepassing wordt reeds jaren gebruikt door verschillende steden en gemeenten biedt verschillende voordelen:

  • Minder administratie - Uw medewerkers verliezen geen tijd met het ingeven van reservaties, het opstellen van programma’s, het communiceren met alle betrokkenen, het opstellen van rapporten, het ingeven van allerhande gegevens, het opvolgen van betalingen….
  • Snelle uitwerking - Alle gewenste informatie is steeds voor iedereen in real time beschikbaar en kan met een druk op de knop opgevraagd worden. De verschillende actoren - dossierbeheerder, trekpleister, gids, restaurant, … - hebben enkel toegang toe voor hen relevante info.
  • Klantvriendelijke registratie- Groepen kunnen op eender welk moment online het volledige aanbod raadplegen en een reservatieaanvraag indienen. De dossierbeheer kan de aanvraag rechtstreeks vanuit het systeem verwerken./li>
  • Programma’s “on the fly” - Het generen van de programma’s met alle relevante gegevens voor de groepen, de gidsen, de restaurants,… gebeurt on the fly en in de correcte lay-out. Deze informatie kan per mail verstuurd worden of als een pdf afgegeven worden.

U ziet de voordelen van het systeem maar heeft toch nog enkele vragen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een korte demonstratie en om al uw vragen te beantwoorden.
Klik hier

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online