Facilitator: verhuur en reservatie van gemeentelijke zalen


Facilitator: vereenvoudigd de verhuur en reservatie van gemeentelijke zalen en bespaar

Onze unieke en zelf ontworpen online toepassing stelt u in staat om op een eenvoudige manier de reservaties te beheren, de zaalplanning of bezetting te raadplegen, klanten te beheren en zelfs om facturen op te stellen.

Daarnaast verbetert u tevens de dienstverlening naar de burger toe. Deze zal, vanop eender welke PC met internetverbinding, via de website immers in staat zijn de beschikbaarheid van een bepaalde zalen te raadplegen en indien gewenst een reservatieaanvraag te plaatsen.

 

facilitator

Werking

De informatie omtrent de beschikbaarheid van een zaal is 24u/24u beschikbaar voor de inwoner. Via een formulier op de website vraagt men een reservatie aan. Vanuit het reservatiesysteem kan de beheerder de aanvraag al dan niet goedkeuren en de aanvrager op de hoogte brengen.
Een andere mogelijkheid is dat de aanvrager de gemeente rechtstreeks contacteert. In dat geval wordt de aanvraag door de beheerder direct in het systeem ingevoerd.

De toepassing wordt reeds jaren gebruikt door verschillende steden en gemeenten biedt verschillende voordelen:

  • Overzichtelijk - Doordat alle reservaties op één centraal punt worden samengebracht heeft iedereen op elk moment een overzicht ter beschikking. Wie heeft wanneer een aanvraag gedaan, wie heeft de reservatie goedgekeurd, is de aan¬vrager reeds verwittigd,...
  • Tijdsbesparend - Het niet langer nodig om telefo¬nisch contact op te nemen met de beheerder van de des-betreffende zaal. Iedereen heeft direct toegang tot alle nodige informatie die realtime wordt bijgehouden. Hierdoor bespaart u niet enkel tijd maar voorkomt u ook dubbele boekingen
  • Kostenbesparend - De verwerking van de aanvragen, de communicatie met de aanvrager, de facturatie, … Alles gebeurt online of per mail en alle gegevens blijven online bewaard. Zo bespaart u op papier, postzegels, inkt, telefoonkosten, opslagruimte,….
  • Klantgericht - Via een formulier op de web¬site kan de klant 24u/24u een reservatie aanvragen. Vanuit het reservatiesysteem kan de beheerder de aanvraag al dan niet goedkeuren en de aanvrager op de hoogte brengen. Het is tevens mogelijk dat de aanvrager de gemeente rechtstreeks contacteert. In dat geval wordt de aanvraag door de beheerder direct in het systeem ingevoerd.

U ziet de voordelen van het systeem maar heeft toch nog enkele vragen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een korte demonstratie en om al uw vragen te beantwoorden.

Klik hier

 

 

Bewaren

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online