Cityweb+


Cityweb+ voor de gemeentelijke website

 

Cityweb+ is het nieuwe platform voor het publiceren van uw gemeentelijke informatie. Cityweb+ is het resultaat van 15 jaar ervaring bij de ontwikkeling van websites voor steden en gemeenten en werd volledig gebaseerd op de dagelijkse noden van gemeentelijke webmasters.

Cityweb+ bevat alle basisfuncties die u van een gemeentelijke website verwacht voor het publiceren van pagina’s, nieuws, activiteiten, documenten, formulieren, bedrijven, verenigingen, foto’s, fotogalerijen,... en noem maar op!

Vanwaar de +?

Een moderne website kan niet zonder integratie met toepassingen binnen en buiten uw organisatie vandaar dat wij standaard volgende extra’s hebben toegevoegd:

Cityweb+ wordt ontwikkeld op Drupal en staat per definitie “open” voor integratie. Het is bovendien het meest complete CMS van onze tijd.

IPDC connector (interbestuurlijke producten en diensten catalogus)
De catalogus wordt naadloos geïntegreerd binnen de website zodat u zonder moeite uw volledig aanbod hebt.

e-ID connector
Burgers kunnen zich aanmelden met de e-ID en online verschillende aanvragen afhandelen.

Intellistamp connector
IntelliStamp is een technologie die zowel papieren als digitale documenten beveiligt door middel van een visuele stempel zodat u officiële documenten online kunt leveren.

Uitinvlaanderen connector
Het vrije-tijdsaanbod voor uw gemeente wordt volledig geïntegreerd binnen uw website én aangepast aan specifieke subsites zoals jeugd, cultuur, vije tijd…

Social media connector
In één beweging worden uw nieuwsberichten, pagina’s, … niet alleen gepubliceerd op de eigen site, maar ook op de sociale media van uw keuze.

We weten dat de inwoners/bedrijven van uw stad of gemeente u nauw aan het hart liggen en ze meer (+) verdienen dan de basis.

Meer weten over Cityweb+?
Contacteer ons vrijblijvend voor uitgebreide documentatie of een bijkomende toelichting.

 

PS Indien u plannen heeft voor de realisatie van een nieuwe gemeentelijke website ontvangen wij graag een bestek.

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online