.NET maatwerk software


.NET maatwerk software

e2e NV heeft een uitgebreide ervaring opgebouwd bij het realiseren van webtoepassingen op maat van uw organisatie. Aan de basis hiervan ligt diepgaand overleg en een nauwe samenwerking. Een goed begrip van uw concrete wensen is immers essentieel voor de goede uitvoering van .net maatwerkprojecten. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we zo een gebruiksvriendelijke applicatie bouwen die perfect aansluit bij uw noden en wensen.

Onze slogan is niet zomaar 'Weboplossingen op maat van uw organisatie'

Enkele van onze projecten

Of het nu gaat over het uitwerken van een online verhuursysteem, complexe e-commercetoepassingen, het online reserveren van zalen, e-ticketingsystemen, het inschrijven voor activiteiten, of iedere andere webtoepassing e2e nv is uw ideale partner.

In het verleden realiseerden we een heleboel projecten voor ondernemingen en organisaties. Stelselmatig hebben we een gestructureerde werkmethode toegepast en verfijnd.

Werkwijze

  • Stap 1: Samen met u maken we een grondige analyse van uw noden en wensen. Op basis van de analyse werken we een PSD ( Project Specificatie Document) uit. Hierin wordt in detail beschreven welke functionaliteiten een onderdeel zijn van het project. We geven eveneens aan welke functies niet voorzien worden. Verder werken we voor elk van de basisfuncties concrete schermen uit die een reëel beeld geven van de interface. Dit document wordt bijgeschaafd door beide partijen tot een finale versie.
  • Stap 2: Vanaf de goedkeuring van het PSD, starten we de installatie en ontwikkeling van de toepassing.
  • Stap 3: De toepassing wordt in een eerste fase uitgebreid door ons getest en in een tweede fase krijgt uw projectgroep zelf de kans om gedurende een bepaalde periode testen uit te voeren. Mogelijke fouten worden weggewerkt tot er een definitieve levering plaats vindt.
  • Stap 4: Vervolgens kan de toepassing opgevuld worden met concrete gegevens. Wij kunnen ook zorgen voor gebruikerstrainingen. Tot slot kan de toepassing in productie genomen worden.
  • Stap 5: Ook na de ingebruikname blijven wij via en supportovereenkomst ter beschikking van de opdrachtgever. Wij bieden ondersteuning bij het oplossen van fouten en het gebruik van de toepassingen.

 

klik hier voor een gratis offerte!

 

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online