Gemeentelijke App


Gemeentelijke App

Deze applicatie biedt inwoners en bezoekers van steden of gemeenten in de eerste plaats de mogelijkheid om interessante plekjes, eet- en slaapgelegenheden, parkings,... op te zoeken.

Uitgerust met een interactief stadsplan zorgt deze app er voor dat  de gebruiker zich makkelijk kan situeren binnen uw stad of gemeente en de kortste of mooiste route naar interessante plaatsen kan volgen en een plekje kan zoeken om te genieten van de culinaire hoogstandjes die de horeca aanbiedt.

Een evenementenkalender ontbreekt evenmin waardoor men in een oogopslag kan zien welke activiteiten er wanneer en waar plaatsvinden. Deze handige digitale pocketgids  met adressen, coördinaten en rechtstreekse toegang tot websites van horecazaken,  musea, … zorgt er dus voor dat iedereen alle met volle teugen kan genieten van de troeven die uw stad of gemeente te bieden heeft.

gemeentelijke-app

Een bijkomend maar niet onbelangrijk voordeel is dat de app u tevens de mogelijkheid biedt bezoekers en inwoners van uw stad of gemeente mobiel te bereiken. Zo kan u hen op de hoogte brengen van nieuwe projecten of dringende mededelingen.

Ook voor uw stad of gemeente kunnen wij deze app aanbieden aan zeer interessante voorwaarden. Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren voor meer informatie of een demonstratie. Klik hier


 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online