Website laten maken? - Drupal, Joomla, Dotnetnuke, .net - Gent


Door wie een website laten maken?

Als gevestigde waarde in het webdesign en -ontwikkeling heb zowel KMO’s als multinationals en overheden hun website laten maken door e2e. We weten dat iedere organisatie andere verwachtingen en doelstellingen heeft wanneer ze een website laten maken of webtoepassingen laten ontwikkelen.

Om aan de concrete wensen en noden van uw organisatie groot of klein te voldoen beschikken we over diverse CMS platforms met ieder zijn eigen mogelijkheden en specifieke functies (standaard of op maat gemaakt). Alle toepassingen werden tevens tot in detail getest om u de grootst mogelijk bedrijfszekerheid te bieden. Zo bent u er zeker van dat u over de beste oplossing beschikt voor uw onderneming.

Ieder platform is gebaseerd op cms-technologie dit betekent dat de gebruiker zelf in staat is om de website en webtoepassingen 24u/24u aan te passen. Daarenboven kunt u in functie van de behoefte en grootte van de organisatie meerdere gebruikers specifieke rollen en bevoegdheden toewijzen in het aanpassen van de website.

Tenslotte bieden we u een hedendaags design aan dat rekening houdt met uw huisstijl. Wanneer u nog niet over een huisstijl beschikt creëren we er 1 voor u. Dit op basis van de door u aangereikte voorbeelden of gebruik makend van onze eigen expertise opgedaan in de ontwikkeling van meer dan 400 sites.

Als u bij ons een website laat maken kan u rekenen op een professionele en betaalbare service.

Contacteer ons voor een basisanalyse en vrijblijvende offerte.

Website laten maken? Welke platform kiezen?

dotnetnuke Dotnetnuke: Dit open source content management systeem is volledig uitbreidbaar en aanpasbaar en wordt gebruikt om  dynamische websites te maken
joomla Joomla: Als u een website laat maken in Joomla schikt u over een open source platform dat uitermate geschikte voor e-commerce websites te maken met een hoge SEO-vriendelijkheid
update Update: dot.net platform specifiek ontwikkeld voor interactieve communicatieve webtoepassingen of websites te maken met uitgebreide customisatie mogelijkheden.
drupal Drupal: open source interaction en community om interactieve communicatieve webtoepassingen te maken met uitgebreide customisatie-mogelijkheden


Klik hier voor meer informatie of een gratis en vrijblijvend onderhoud waarin we samen bekijken welke technologie best aansluit bij de website die u wenst te maken.


 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online