Sharepoint ontwikkeling


Sharepoint ontwikkeling

Sinds 2008 levert e2e sharepoint oplossingen voor haar klanten.

Uw organisatie kan met deze toepassing

  • de samenwerking vereenvoudigen,
  • inhoudbeheerfuncties aanbieden,
  • bedrijfsprocessen implementeren en
  • toegang verlenen tot informatie die essentieel is voor bedrijfsdoelstellingen en bedrijfsprocessen.

Met behulp van sitesjablonen en andere functies in Office SharePoint Server kunt u snel en efficiënt sites maken die ondersteuning bieden voor de specifieke behoeften van uw organisatie op het gebied van publicatie, inhoudbeheer, recordbeheer of bedrijfsinformatie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om sites te maken op ondernemingsniveau (zoals portalsites of internetsites voor organisaties) of gespecialiseerde sites (zoals opslagplaatsen voor inhoud of vergaderwerkruimten). Met deze sites kunt u samenwerken met anderen en informatie met anderen delen, waarbij het niet uitmaakt of deze personen zich binnen of buiten uw organisatie bevinden. Verder kunt u met Office SharePoint Server doelgericht zoeken naar mensen, documenten en gegevens, formuliergestuurde bedrijfsprocessen ontwerpen en toepassen en grote hoeveelheden bedrijfsgegevens benaderen en analyseren.

 

Sharepoint functies

 

U kunt Office SharePoint Server onder andere gebruiken om:

  • Effectief samen te werken met andere personen in uw organisatie. U kunt bijvoorbeeld kalenders gebruiken om te zien wanneer er teamgebeurtenissen zijn gepland, of documentbibliotheken gebruiken voor de opslag van de documenten van een team, afdeling of organisatie. U kunt ook actie-items bespreken via blogs of informatie vastleggen en bewaren in wiki's (door gebruikers beheerde kennisbanken).
  • Persoonlijke sites te maken waar u informatie kunt beheren en met andere gebruikers kunt delen. U kunt bijvoorbeeld uw eigen Mijn site-portal maken waar u al uw documenten, taken en koppelingen, uw Microsoft Office Outlook-agenda, uw collega's en andere persoonlijke gegevens vanuit een centrale locatie kunt weergeven en beheren.
  • Personen, expertise en gegevens in bedrijfstoepassingen te zoeken. Als u bijvoorbeeld de Mijn sites op uw intranet doorzoekt, kunt u iemand vinden die een bepaalde vaardigheid of interesse heeft, ook als u de naam van die persoon niet weet. U kunt mogelijk ook gegevens in een zakelijke database of een zakelijke toepassing vinden, bijvoorbeeld een CRM-toepassing (Customer Relationship Management).
  • Documenten, records en webinhoud te beheren. Uw organisatie kan bijvoorbeeld een werkwijze ontwikkelen voor het intrekken of laten verlopen van documenten nadat een bepaalde tijdsduur is verstreken.
  • Als host op te treden voor op XML gebaseerde zakelijke formulieren die zijn geïntegreerd met databases of andere zakelijke toepassingen. Als u bijvoorbeeld voor een gemeentelijke instantie werkt, kunt u aanvraagformulieren voor vergunningen ontwerpen in Microsoft Office InfoPath en deze formulieren hosten in Office SharePoint Server, zodat gebruikers de formulieren rechtstreeks in een browser kunnen invullen. De ingevoerde gegevens in het formulier kunnen vervolgens naar een database in het netwerk van de gemeente worden gestuurd.
  • Op eenvoudige wijze rapporten, lijsten en KPI's (Key Performance Indicators) te publiceren door deze te koppelen aan zakelijke toepassingen, zoals SAP, Siebel en Microsoft SQL Server 2005.

 

Klik hier voor een gratis offerte of informatieaanvraag!

 
advies-badge02online_support_e2e
handleidingen
.be DNS Agent Logo

 
logo
 

Status

E-mail icon-caution
Ons datacenter icon online
Staging omgeving icon_online
Belgacom icon_online
Telenet icon_online
Telefoon e2e icon online